neděle 12. května 2013

MICHÁLKOVA ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA - školní rok 2012/ 2013



HODNOCENÍ ZA ZAŘÍ 2012    Milý Míšo , ani jsme se nenadáli a už máme za sebou první měsíc nového školního roku . Měsíc září byl pro Tebe sice krátký , protože jste s rodiči trávili čas na společné dovolené a pak jsi nám onemocněl :(
Stalo se však hodně změn - na začátku září k nám nastoupila nová paní asistentka a současně na konci měsíce další asistentka odešla . Jsou to pro Tebe velké změny , ale Ty jsi to hravě zvládl a já Tě musím hodně pochválit za pěknou spolupráci . V době kdy jsi byl ve škole , jsme opakovali učivo z předchozích ročníků a také často využívali hezkého počasí k pobytu v přírodě na vycházkách . Držím Ti palce , aby byl tento školní rok pro Tebe stejně úspěšný jako ty předchozí a aby Ti přinesl mnoho nových poznatků a dovedností .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA ŘÍJEN 2012  Milý Míšo , máme tady bilancování za měsíc říjen a já musím opět začít obrovskou pochvalou :)
Skvěle si zvykáš na nové dvě paní asistentky . Děláš velké pokroky v sebeobsluze - sám se někdy bez dopomoci či pouze se slovními pokyny oblékneš , sám se snažíš i najíst . Ke stolování jsme Ti zvolili nové místečko a jsme rády , že Ti vyhovuje :)
Trošku mě trápí , že začínáš mít poslední dobou strach ze spolužáka Kuby , ale věřím , že spolu najdeme řešení a časem všechny obavy odbouráme . Velkou pochvalu si zasloužíš i za práci v boxu - krásně obtahuješ tvary písmen a číslic , snažíš se vybarvovat obrázky . Děláš nám všem moc velkou radost :)
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA LISTOPAD 2012  Milý Míšo , listopadový měsíc jsme ještě často trávili venku . V ranním výukovém bloku jsme však pravidelně prohlubovali už osvojené učivo . Pěkně tvoříš slova z písmen , tvoříš sám a rád obrázky z mozaiky , pracuješ sám se šablonami , snažíš se o artikulaci a vyslovuješ některé hlásky . Při písničce Hlava , ramena ... moc pěkně ukazuješ části těla , o kterých zrovna zpíváme :)
V relaxačních chvilkách rád posloucháš čtení pohádky . Obrovská pochvala Ti náleží za práci na počítači - samostatně ovládáš práci s myší a téměř bezchybně pracuješ s některými výukovými programy Médi . Těším se na Tvé další pokroky .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA PROSINEC 2012  Milý Míšo , v měsíci prosinci jsme měli v rámci projektu Advent spoustu zajímavých akcí a ktivit , do kterých ses velmi pěkně zapojil . Užili jsme si spoustu zábavy s dětmi z mateřské školy , uměli jsme potěšit i ostatní - dárky , které jsme balili a posílali do dětských domovů na Ukrajinu . Přesto se nám podařilo chvílemi pracovat i v boxu , a prohlubovat si tak již osvojené učivo . Přeji Ti úspěšný vstup do nového roku a těším se na naši další spolupráci .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA LEDEN 2013  Milý Míšo , je za námi první pololetí a Ty dostáváš své další krásné vysvědčení . V měsíci lednu jsme měli Novoroční koncert , na kterém jsi úspěšně reprezentoval naši školu v představení Princ egyptský . Za tuto reprezentaci Ti uděluji pochvalu třidního učitele .
Do dalšího pololetí Ti přeji hodně skvělých výsledků ve škole .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA ÚNOR 2013   Milý Míšo , máme za sebou další měsíc školního roku . Byl to pro školu velice krátký měsíc , měli jsme prázdniny . Přestože byl únor krátký , určitě jsme stihli hodně práce . Nejenže jsme opakovali a prohlubovali již osvojené učivo , věnovali jsme se i novým činnostem . Moc mě potěšilo Tvé nadšené zapojení do křesťanské chvilky s pastorem , kdy jsi s nadšením napodoboval pohybový doprovod písní . Také Tě musím pochválit za skvělou práci v Pracovní výchově , kdy jsme v rámci praktických úkolů věšeli prádlo a Ty jsi aktivně podával ručníky a utěrky . V únoru jsme měli kromě učení ve škole i zábavu - měli jsme karneval ve stylu vodního světa . Určitě jsme se moc pobavili  . A aby mohla posoudit Tvůj posun odbornice , přišla se na Tvou práci podívat speciální pedagožka z SPC Ostrava , která Tě moc pochválila za Tvé nové pokroky .Za únor si určitě zasloužíš hvězdičku .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA BŘEZEN 2013  Milý Míšo , měsíc březen se nám přehoupl a my máme opět zhodnotit společnou práci . V tomto měsíci se konalo několik větších akcí - měli jsme společné Velikonoční dílny s naší MŠ , také jsme začali více spolupracovat s naší SŠ na Frýdecké ulici . U příležitosti 400. výročí Bible kralické máme od března pravidelná setkání , na kterých nám žáci SŠ čtou biblický příběh . Musím Tě moc pochválit za hezkou spolupráci a pozornost při čtení příběhu .V březnu jsme opět prohlubovali osvojené učivo , nacvičovali jsme přiřazování jmen spolužáků . Pochvalu si zasloužíš i za práci v Pracovní výchově , kdy se aktivně zapojuješ při věšení prádla a při práci s papírem a stavebnicemi .
Třidní učitelka Táňa Pindejová

HODNOCENÍ ZA DUBEN 2013  Milý Míšo , máme za sebou třetí čtvrtletí . V dubnu nám konečně počasí umožnilo chodit v rámci Tělesné výchovy ven na školní zahradu . Pracovali jsme také hodně v boxu - obtahovali tvary písmen , třídili , přiřazovali , procvičovali artikulaci před logopedickým zrcadlem ,využívali jsme hodně k práci výukové programy na počítači . Moc Tě chválím za aktivitu při úklidu pomůcek .
Teď nás čeká květen a červen a spousta akcí , mezi nimi i výlet do ZOO Lešná .
Moc se těším na Tvé další úspěchy ve výuce .
Třidní učitelka  Táňa Pindejová

Žádné komentáře:

Okomentovat