sobota 13. září 2014

DOVOLENÁ 2014 - HOTEL CHERRY , HORNÍ BEČVA sobota 30.8. 2014 - sobota 6. 9. 2014



Jako vždy jsme se celý rok nesmírně těšili na to , až nám opět začne dovolená .
Již několik let jezdíme za humna do Horní Bečvy - máme to tam prostě rádi a příroda kolem nám vyhovuje ...
Letošní dovolená se opět vydařila , akorát ten konec , ale to je všechno o lidech  ... :(
Počasí nám přálo - jen dva dny trochu více pršelo , jinak pražilo sluníčko o 106 :)
A hlavně - Míšovi celý den ani nescházel počítač , vystačil si s dvd a s pohádkou o princezně Elišce ! :)


                     sobota 30. srpna 2014 - příjezd

Nástup jsme měli ve 13. hodin a začínal výborným obědem - vývar s játrovými knedlíčky a s nudlemi a na druhý jsme měli rýži a vepřové maso na kmíně a k tomu zeleninový salát .
Hned jak jsme se zabydleli jsme se šli projít  po okolí .
















 







 


                           neděle 31. srpna 2014

Dnes jsme dopoledne udělali Míšovi radost a vzali jsme ho na projížďku vláčkem po Rožnově a po obědě jsme si udělali další výlet do Rožnova do Valašské dědiny a Dřevěného městečka .
Míša byl nadšený z kolotoče a z houpačky a pak také z krmení kačenek v místním parku .








 















































                                        pondělí 1. září 2014

Dnes Míša mohl opět zasednout do školní lavice , ale my jsme si užívali prodloužených prázdnin - dovolené na hotelu , ale ještě než začlo pořádně pršet jsme si udělali dopoledne ještě vycházku na hotel Duo . Nad hotelem Duo se staví nový hotel pro takové ty nóbl V.I.P. hosty .
Takže všude jezdily tatrovky s hlínou a prášilo se po cestě .
Ale na hotelu Duo už bylo dobře - Míša nadšený z nových rybiček v akvárku  , no a my jsme si na památku koupili malé trpaslíky - zvonečky .
Po návratu na pokoj našeho hotelu pršelo tahem až do úterního odpoledne .
























                                 úterý 2. září 2014

Dnes   mrholilo , ale měli jsme v plánu si zajet do Kopřivnice do Technického muzea . Míša byl nadšený nejen z aut , ale hlavně z promítání videoprojekce . Každé video shlédl minimálně 3x .
























































                                středa  3. září 2014

Dnes jsme jeli na výlet do zoo Olomouc . Když jsme vyjížděli z Bečvy , krásně začínalo svítit sluníčko , ale po cestě to spíše vypadalo , že nás brzy zastihne pořádná bouřka . Ale naštěstí se na poledne udělalo hezky , sice bylo chladno a větrno , ale hlavně že nepršelo . Prohlídka v zoo byla pěkná , dokonce jsme se svezli i safarivláčkem . Výlet jsme zakončili v místní restauraci v zoo - Míša si pochutnal na výborné fazolové polévce se šunkovou klobáskou a na druhé mu rozmixovali rajskou omáčku s masem a k tomu si dal těstovinové vrtulky . Miškovi moooooc chutnalo ! :)                      Pak jsme se šli kouknout na baziliku na Svatém kopečku .

 






































 
 

                                 čtvrtek  4. září 2014

Dnes bylo nádherně  už z rána a tak jsme si udělali výlet do zoo Lešná .  Z téhle zoo jsme přímo nadšeni , široko daleko nad hezčí není . Všechny zvířátka jsme nefotili , máme spoustu fotek z minulých návštěv . Letos 20. září bude slavnostně otevřen pavilon s rejnoky . No my si počkáme ještě rok , o to více se budeme všichni těšit .

 











































 


                           pátek 5. září 2014

Dnes jsme se rozhodli , že po večeři už pojedeme domů , neboť jsme se ze čtvrtku na pátek vůbec nevyspali kvůli rozdováděným hostům ( asi 40 přerostlých puberťáků dělalo od čtvrtečního večera až do pátečních 5 ti hodin takový bugr , že jsme řekli , že tohle trpět teda nebudeme ) . Pan vedoucí se velice divil a přemlouval nás , abychom zůstali do sobotního rána , že si s omladinou promluví  a že se s nimi domluvil  , že rušno může být do max. 23 hodin . Ale my jsme znali celý scénář , takže jsme po večeři odjeli a za rok naschle . Nepotřebujeme si kazit zbytek dovolené vyřvávajícími a bordel dělajícími  mladými hosty - u nás na sídlišti toho máme celkem dost .
Takže jsme si udělali v pátek výlet do Rožnova , nakoupili jsme a prošli se po náměstí ...






 

Žádné komentáře:

Okomentovat